NEĆETE VEROVATI: Ova devojka je čudo, EVO ŠTA JE URADILA


Iako su mnoge devojke sklone fotošotopu na Instagramu, rade razne stvari i pokušavaju doći do publike, ostaje brojka kao i ranije, a često i pada broj pratilaca, dok ona jednostvano sve što uradi napravi potres na Instagramu i ljudi svaki dan je u sve većem broju prate.

Ona se ne trudi, ne traži ih, oni joj sami dolaze. Ona je posebna, ona je unikat, ne kopira nikog, živi svoj život i uživa u njemu maksimalno.

Ima stvari i osobe koje voli, koje pazi, čuva, ne dirajte joj to i imaćete najbolju osobu u svom okruženju. Devojka bez trunke zavisti i pakosti, otvorena srca i iskrena prema svima, svima pomaže, nikog ne odbija i ako često ona od druge strane nema nikakve koristi.

Iako iskrena i dobra osoba, nije naivna, sve razume, sve vidi i sve shvata, koristi to na najbolji način. Sponzori su ludi za njoj, nude ogromne cifre kako bi napravili saradnju s njom, pevači zakazuju snimanje spotova nekoliko meseci ranije kako bi ona mogla učestvovati u njima. Režiseri spremaju posebne uloge u serijama samo za nju.

Dobro se dobrim vraća, valjda. Devojka koja je iskoristila svojom inteligencijom sve prednosti ovog veka, tehnologije i Interneta, a u dušu nije je dotakao ni najmanje, ona je ono što se danas retko viđa. Odana svom dečku, ne pateći za lepšim i bogatijima, kada zna da je on najbolji za nju. Varanje ili nešto slično u njenom rečniku ne postoje, šta više, toga se gadi i kod drugih.

Prijatelj koji nikada ne bi izdao, osoba koja će čuvati i najveću tajnu i nikada je neće odati. Osoba vredna divljenja, poštovanja i ogroman svetionik kako treba živeti. Njeno ime je Kristina Cakić. Devojka za primer.

Izvor: Nacionalonline.rs


nacionalonline.rs