NAJUSPEŠNIJA DOMAĆA FIRMA: Novi dokaz moći i uspeha TRB


Kada vas ugosti kafe kuvarica ambasade, znači da ste na radaru; zainteresuju li se za vas diplomatski činovnici B kategorije, nešto tu ima; ako vas pak nazove ministar, stvarno vrijedite! Šta onda reći za Slavena Ristića, vlasnika firme TRB koji je imao prijem kod Sam Nujoba, jedinog živog osnivača Nesvrstanih?

Ovaj čovjek i njegov uigrani tim priznati su na svim meridianima, a čini se najmanje kod kuće, gde se vrhunska dostignuća namjerno ili slučajno najmanje cijene. Proizvođača moćnog Despota za kojim je poludelo pola svijeta, to ne pogađa previše: on zna da će rezultati biti samo još bolji i izraženiji. A, zašto bi se čovek koga sa poštovanjem gleda veliki Nujom opterećivao šta misle sitne duše iz čaršije?

Potezi i djela velikih ljudi su često nama, običnim smrtnicima, neshvatljiva i ne možemo da dosegnemo njihov značaj i veličinu, a kamoli da vidimo njihov cilj.

Već više od decenije Slaven Ristić gradi sigurne temelje priče čije uspehe vidimo povremeno, kada nam pokaže proizvode poput Despota za koje po cijelom svijetu sa ponosom govorimo “Proizvedeno u Republici Srpskoj”, a stvara jedan tih, skroman i posvećen čovjek čije veličine, kao i svih naših velikana, nismo svjesni.

Tapšanje po ramenu ga ne zavarava, na kritike se ne obazire, zna svoj put i njime sigurno hodi jer on nije naš savremenik, on vidi svijet dvadeset godina unaprijed. A nama ostaje samo da ga gledamo i da se divimo njegovom uspjehu.

Napisao: Ćajić Željko

Izvor: Nedeljnikafera.net


nacionalonline.rs