Srbi u Nikšiću na meti odlazećeg režima!


Trojica Srba iz Nikšića našli su se na udaru odlazećeg režima, jer su otvorili lokal pod imenom “Dogodine u Prizrenu”. Nedugo nakon otvaranja lokala kod njih je bez ikakvog povoda upala inspekcija, kako bi valjda pokušali da ih zastraše. Svakako Đedović, Čvorović i Vukosavljević jesu ljudi koji su poznati kao istaknuti borci protiv odlazećeg režima Mila Đukanovića, pa je to vjerovatno i jedini razlog zbog čega im se već sada slobodno bivši režim možemo reći sveti. U ovom napadu na nikšićke Srbe DPS-u po staroj dobroj matrici pomaže policijski portal aktuelno.me, koji je prepoznat kao glasilo koje potpisuje mržnju prema svemu srpskom.

Jedan od vlasnika lokala Petar Peđa Đedović nam je rekao da je njihov lokal još u otvaranju, a da će svečano otvaranje biti tek onda kada kao pravi Srbi osveštaju prostorije svog ugostiteljskog objekta, jer to nalažu red, tradicija i vjera pravoslavna kojoj su oni privrženi.

Redakcija Nacionala ovim putem daje punu podršku trojici nikšićkih Srba, učesnicima litija kojima je odbranjena naša SPC, uz želju da njihov ugostiteljski objekat bude što uspješniji i mjesto okupljanja što većeg broja Srba.

NACIONAL/REDAKCIJA


nacionalonline.rs