Ponovo kriza u Vojvodini!?


Taman kada se učinilo da sveukupna situacija u Fudbalskom klubu Vojvodina ide u dobrom smeru, potkrepljena dobrim rezultatima i igrom, ipak saopštenje koje su danas izdali navijači Stare dame govori sasvim drugačije.

Naime po njima stvari nefunkcionišu još od jula meseca kada je dotadašnji predsednik kluba Vojislav Gajić podneo neopozivu ostavku na tu funkciju.

U saopštenju se upozorava da po Statutu kluba, nova Izborna skupština morala je biti zakazana u roku od osam dana, od dana podnošenja ostavke predsednika Upravnog odbora, a na kojoj bi bilo izabrano novo rukovodstvo.

“U trenutnoj situaciji, mi Ujedinjeni navijači Vojvodine, izražavamo zabrinutost za opšte stanje u klubu, i smatramo da ne može biti kontinuiranih sportskih rezultata bez adekvatnih kadrovskih rešenja na rukovodećim pozicijama u klubu” stoji u saopštenju.

U samom zaključku Novosađani su apelovali na celokupnu sportsku javnost da shvate ozbiljnost situacije u kojoj se našla FK Vojvodina, i da se uključe u rešavanje iste. Takođe, oni su još jednom pozvali predsednika Skupštine da ispoštuje Statut kluba i zakaže novu Izbornu skupštinu u najkraćem mogućem roku.

Svojevremeno na ovaj problem ukazivao je trener Nenad Lalatović.


nacionalonline.rs