SRAMNO! Milo udario na pokojnog Amfilohija, da li je mogiće da je URADIO OVO?!

alt="MIlo Djukanovic"

Youtube printscreen


Opoziciona Demokratska partija socijalista Mila Ðukanovića smatra neodgovornim način na koji građani i verni narod manifestuju tugu zbog smrti mitropolita Amfilohija, a posebno su zabrinuti ponašanjem mandatara Zdravka Krivokapića za kojeg kažu da svojim aktvnim učešćem ne prepoznaje trenutak da utiče na svest građana o opasnosti takvog ponašanja.

U saopštenju se navodi da “tuga i izrazi poštovanja i uvažavanja prema verskom poglavaru SPC ne smeju da se pretvore u neodgovornu euforiju u kojoj je sve dozvoljeno”.

Krajnje neobičnim smatraju to što će, kako kažu, Javni servis svih građana Crne Gore direktno prenositi sahranu mitropolita, koja može biti rizična za zdravlje ljudi, što je kažu direktno kršenje mera NKT.

Za Krivokapića kažu da se ponaša suprotno onom što se “očekuje od nekog ko treba da bude na čelu vlade građana svih vera i nacionalnosti”.

– On svojim javnim objavama na društvenim mrežama nastupa isključivo sa pozicija propagatora religije i posvećenog vernika jedne crkve u Crnoj Gori – navodi se u saopštenju u kojem DPS poziva one koji su uključeni u organizaciju ispraćaja mitropolita SPC da imaju u vidu, sve izazove, a pre svega zdravstvene koje prate jedan ovakav događaj i dodaje:

– Apelujemo na sve da uvaže i razuman poziv građanima iz Mitroplije od juče da se pridržavaju propisanih mera, koji u potpunosti korespondira sa ovim našim upozorenjem – stoji u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:

Patrijarh uputio posebnu molbu Vučiću!

Nestvarni prizori reke vernika koja ispraća Amfilohija

HOT DEVOJKA: Za njom se svi okreću, a radi posao iz snova

Izvor: Srbijadanas.com


nacionalonline.rs