ZORANA STANKOVIĆ: On mi je velika podrška


Dragi čitaoci danas smo obavili intervju sa mladom manekenkom, Zoranom Stanković.

Prošlo je par mjeseci od našeg prvog intervjua. Kakvi su komentari?

-Dobar dan. Odlično sam, hvala na pitanju. Pa sad…bilo je tu raznih komentara, kako pozitivnih tako i negativnih što je negdje i normalno kad sam ja u pitanju.

Da li možeš navesti neke pozitivne, a neke negativne?

-Pozitvni su uglavnom bili svaka čast, samo tako nastavi, bori se, pratimo te,podržavamo, a negativni su uglavnom bili od osoba koje poznajem, u fazonu užasna si, praviš se važna i da… jedan poznanik je rekao i za Vaš portal u fazonu kakav je to portal sa malo pratioca. Ali, kao što sam rekla u prošlom intervjuu, ne obazirem se na to. Da slušam mišljenje svake osobe u svom životu ko zna gdje bih bila.

Zorana, fakultet ti je počeo. Samo da se još jednom podsjetimo ti studiraš Kriminalistiku i bezbjednost na NUBL-u u Banjoj Luci. Kakvi su utisci, profesori i kolege?

-Jeste. Fakultet mi je počeo već uveliko. Presrećna sam. Napokon učim ono što sam oduvijek željela. Profesori su prije svega, jako kulturni i cijenjeni ljudi. Od prvog dana su se prema nama postavili onako kako se pravi profesori postavljaju prema studentima. Ovaj fakultet sam upravo zbog toga i upisala. Što se tiče kolega ne mogu ništa reći, jer se nismo upoznali još dovoljno. Za sad je sve uredu.

Od tebe onda možemo očekivati veliki uspijeh. Takođe, kreniula si polagati i vozački ispit? Kako ide?

-Da. Uskoro bih trebala završiti i izaći na polaganje uz pomoć svog instruktora Ratka. Moram da pohvalim autu školu „TIM“, jer je veoma pouzdana i svi instruktori su maksimalno posvećeni svojim kandidatima. Upravo zato je ona bila moj izbor.

E sad, prije par dana ti je bio rođendan. Srećan ti rođendan sa malim zakašnjenjem. Da li ti je teško pala ova situacija sa korona virusom zbog rođendana?

-Jao, pa hvala ti. Mogu ti reći da jeste, ali opet zdravlje je na prvom mjestu. Rođendan sam proslavila poštujući sve mjere. Slavila sam tu cijelu sedmicu, jer sam imala dosta zvanica.

Zablistala si u crvenoj kombinaciji. Moram ti reći da ti crvena boja odlično stoji. Zašto si se baš na tu kombinaciju odlučila?

-Hvala ti mnogo. Pa crvena boja je boja ljubavi, boja radosti. Ona kombinacija mi se svidjela na prvu i odmah sam rekla to je to. Osjećala sam se veoma lijepo u njoj.

Kada smo kod ljubavi čini mi se da si zaljubljena. Blistaš. Na storiju sam vidio sto sa večerom za dvoje, kasnije predivna srebrena narukvica, da nije zbog toga crvena boja? Šta imaš da mi kažeš o tome?

-Da, mogu da kažem da sam srećno zaljubljena. Već neko vrijeme sam u vezi. Mnogo mi je lijepo. Koristimo svaki trenutak da provodimo vrijeme zajedno, jer smo što bi se reklo još na početku, a svaki početak je najbitniji. On je stvarno veoma pametna i inteligentna osoba, zna šta tačno želi u životu i ima svoj cilj. Radi i završava faks. Velika mi je podrška u svemu, pa i u ovom poslu kojim se bavim, a to mi je veoma bitno.

Pa neka je sa srećom, da potraje. Šta je to što te privuklo kod njega i da li želiš otkriti identitet ili se bojiš drugih djevojaka?

-Hvala ti. Pa gledaj jednu stvar, meni je u vezi najbitnije povjerenje, poštovanje i razumijevanje. Bez te tri stvari ni jedna veza se ne može održati. On je stvarno zrela, dobra i neiskvarena osoba. Mnogo je teško danas naći nekog ko zna da te poštuje, voli i podržava, ali eto ja sam našla. Jednostavno kockice su nam se poklopile od prvog dana. Ne, ne želim još uvijek otkriti identitet. Nas dvoje smo se tako dogovorili da je za sad najbolje da znaju samo osobe koje su nama bitne, a to su naše porodice i prijatelji. Što se tiče drugih djevojaka na to uopšte neću dati komentar. Samo ću reći da voljena nema konkurenciju. Zato nema potrebe za ljubomorom ni sa moje ni sa njegove strane. Mi znamo šta smo jedno drugom i to nam je dovoljno. Ovim bih završila priču o mom privstnom životu.

Dobro Zorana, hvala ti. Što se tiče posla vidio sam da si postala zaštitno lice butika Stefigo u svom rodnom gradu.

-Da, baš tako. To je jedan jako dobar i kvalitetan butik. Svaka dama može za sebe nešto da pronađe i zablista u punom svjetlu. Cijene su pristojne.

Šta planiraš za dalje?

-Sada sam maksimalno posvećena fakultetu, polako kreću seminarski i kolokvijumi, zatim mi dolazi slava, kasnije planiram na odmor par dana sa momkom, jer nisam uspjela na ljetovanje. Što se tiče posla tu sam napravila malu pauzu,veliki broj zakazanih fotošutinga me čeka polovinom decembra.

Da li si razmišljala o proslavi Nove godine? Da li si za nešto jednostavno ili glamurozno?

-Pa iskreno i nisam tako daleko razmišljala, ali sigurno bih je voljela proslaviti jednostavno. Na primjer, na nekoj vikendici sa momkom i prijateljima. Otom potom vidjećemo šta će nam i ova situacija sa pandemijom donijeti.

PROČITAJTE JOŠ:

SRAMNO! Milo udario na pokojnog Amfilohija, da li je mogiće da je URADIO OVO?!

Patrijarh uputio posebnu molbu Vučiću!

Nestvarni prizori reke vernika koja ispraća Amfilohija

Izvor: Nacionalonline.rs


nacionalonline.rs