ENA ŠOKIRALA: Otkrila zašto više voli žene i čega se boji kod muškaraca


Sa ženama sam uvijek imala drugačiji osjećaj, još od samih početaka i njihovog, nazovimo ga, flertom ili upucavanjem. Nisam osjećala strah, nisam povlačila ruku kada bi me po njoj dotakle, nisam gubila dah ni hiperventilirala pri prvom poljupcu. Muškarci s kojima sam bila su trebali uložiti daleko više vremena da bi stekla povjerenje u njih i da bi došlo do same intime, pri tom govorim i o najbanalnijim dodirima I najnevinijim poljupcima u obraz, dok me jednake stvari kod žena nikada nisu strašile.

Piše: Ena Friedrich

S druge strane, voljela bi napomenuti taj paradoks da nikada nisam bila zaljubljena niti sam ikada bila u vezi sa ženom. Sve moje veze sa ženama su bile isključivo prijateljske ili one intimne prirode. Ne znam koji je termin za tako nešto, vjerojatno ga muškarci imaju. Recimo da su mi bile poput dugotrajnih ljubavnica, žene s kojima sam se viđala isključivo radi intime, bez nekih planova za zajedničkom budućnosti, osjećaja obaveze i emocija. Budimo realni, žene su ljepši pol i znaju kako izgledati atraktivno, ipak kod mene je uvijek bio snažan onaj drugi element – potreba da se osjećam sigurno.

Uzevši u obzir moje iskustvo, odnosno traumu kroz koju sam prošla zbog jednog mladića, ovakvo nešto mi je prilično logično. Uz neporeciv argument da sam bila sa prelijepim ženama, istina je da sam se s njima osjećala kao da mi ne mogu i neće nauditi. Barem ne u onom smislu u kojem bi to mogao jedan muškarac. To je moja istina o istopolnim vezama, nazovimo ih tim terminom, mada to nikada nisu bile u punom smislu te riječi. Znam da mnogim muškarcima budi maštu intime koja se odvija u krevetu dvije žene, ali tako što bi zadržala za sebe. Ne zato što je meni neugodno o tome pričati, nego iz razloga što nisam u tome sudjelovala sama i ne želim ulaziti u privatnost tih cura. Bezbroj puta su me pitali kakva je razlika između seksa sa ženom i sa muškarcem i da uporedim to dvoje. Ne može se uporediti. Jednostavno je drugačije. Barem je za mene bilo, i fizički i psihički potpuno drugačije iskustvo.

PROČITAJTE JOŠ:

IZNENAĐE: Evo ko će voditi BIA u narednom periodu

Ovo su novi ministri u Vladi Srbije

ZA BOLJU MODRIČU: Ovo su nove donesene odluke

Izvor: Nacionalonline.rs


nacionalonline.rs