NAJATRAKTIVNIJA MISICA: Njen izgled je savršen, a ona VOLI OTKRITI SLEDEĆE


Vanja Komatina je tridesetpetogodišnji model iz Crne Gore, dugi niz godina bavi se ovim zanimanjem i osvojila je više titula na prestižnim međunarodnim izborima ljepote. Predstavljala je Crnu Goru 2015. godine u Oranu u Alžiru na izboru za Miss Diamond of the World, gdje je osvojila titulu druge pratilje. Na takmičenju Miss Tourism Universe 2018. u Bejrutu gdje je učestvovalo oko 40 predstavnica iz različitih zemalja predstavljala je Srbiju i osvojila titulu Miss Best Body. Krajem iste godine predstavljala je Balkan na takmičenju ljepote u Antaliji Global Model od the World i osvojila lentu Miss Fashion. Ostvarena je u ulogama supruge i majke djevojčice. Magistar je političkih nauka i uskoro završava doktorat iz te oblasti. Među ostalom, bila je zaposlena kao TV novinar i voditelj u tri televizije kao i asistentica na fakultetu.

-Nije lako napisati sve sto mi je na umu u par redova. Moje primarno zanimanje su doktorske studije na Fakultetu politickih nauka u Sarajevu koje cu zavrsiti u skorije vrijeme, inace bila sam odlican nagradjivani student sa visokim prosjekom. Modeling mi je svakako vise od hobija i moja velika ljubav.

Atraktivna plavuša zanosnog izgleda ima mnoge planove koje želi ostvariti.

-Da otvorim svoj atelje u kojem ću dizajnirati svečane haljine i cipele na potpeticama.Inače moja majka se bavila dizajniranjem odjeće i vjerovatno sam od nje naslijedila talenat i naročitu sklonost ka modi – govori nam Vanja.

Pored brojnih poslovnih i porodičnih aktivnosti, Vanja uspeva odvojiti vreme za hobi u kojem uživa.

-Moi hobi je pisanje pjesama, u osnovnoj i srednjoj školi osvajala sam nagrade; a imam i jednu osvojenu zlatnu medalju u plesu koji je takođe moja velika ljubav. Tu je i slikanje – tehnika ulje na platnu i fitnes – govori svestrana lepotica.

Iako svi prvo primete njen izgled, koji je savršen, ova devojka ima drugačiju predstavu lepote.

-Moja filozofija ljepote je sklad 3 sastojka – unutrašnje i spoljašnje ljepote kao i neizostavnog moćnog intelekta. Kada se to nađe u jednoj osobi, jednoj ženi, e to je prava ljepota! – završava Komatina.

PROČITAJTE JOŠ:

Potop u regionu, kiša lije kao iz kabla! Olujno nevreme se premešta ka Srbiji

EKSTREMISTI UPALI U ŠKOLU I REDOM UBIJALI DECU! Ovakva TRAGEDIJA se ne pamti

FANTASTIČNO: Miloš Biković otvara 600 radnih mesta

Izvor: Nacionalonline.rs / Modda Turkey


nacionalonline.rs