HRABRE SESTRE ČUVAJU SRBIJU: Nećete verovati čime se bave ove lepotice


Porodica je utočište u bezdušnom svijetu. Rečenica koju su roditelji naučili tri sestre Puzović, koje su svoju snagu i sigurnost pronalaze jedna u drugoj, držeći se čvrsto i bodreći jedna drugu u svemu što se radi. Milica, Danica i Stanica su uspešne i hrabre žene, svetli primeru u 21. veku.

Milica Puzović, diplomirani politikolog i menadžer u kompaniji Zepter nudi uređaje koji štite zdravlje korisnika, počevši od prečišćivača vazduha Therapy air ION koji je u Nemačkoj dobio zlatni pečat kao najbolji prečišćivač vazduha a takođe i od Batuta sertifikat da uspešno eliminiše Corona virus, zatim Edel Wasser – prečišćivač vode i Zdrave Tesla Hyperlight naocare.

Danica i Stanica su za razliku od Milice za svoju profesiju odabrale da budu policijski službenici. Stanica je završila Policijsku akademiju i master studije kao najbolji student, radi u Ronilačkoj jedinici Zandarmerije. Danica je svoj posao pronašla u Jedinici za obezbedjenje bezbedonosno interesantnih ličnosti i objekata, a završila je Fakultet bezbednosti i specijalističke akademske studije na Kriminalističko-policijskom univerzitetu. Udata je za Sinišu Špicu i ima sina Vasilija. Ovo je samo dokaz da lepota i obrazovanje itekako idu zajedno.

Njihova omiljena igračka i mezimac je Daničin sin, Vasilije, koji iako još uvijek malam pokazuje hrabrost na svoju majku i tetke, tako svoje vreme voli provoditi baveći se ekstremnim sportovima.

PROČITAJTE JOŠ:

GRENEL OD TRAMPA DOBIO NOVU TAJNU MISIJU

Ko je Misala Pramenković, prva žena pod hidžabom u Skupštini

ĐURANOVIĆ: Znam šta ljudima treba, a to mogu uraditi

Izvor: Nacionalonline.rs


nacionalonline.rs