EKSKLUZIVNA ISPOVEST TELOHRANITELJA ROBERTA ČOBANA: “On je gej, a žena mu seksualno uznemirava obezbeđenje”


Redakciji Nacionala obratio se čitaoc (ime poznato redakciji) sa molbom da da objavimo njegovu potresnu ispovest o teroru koji je preživeo dok je za porodicu Čoban, vršio poslove obezbeđenja.

Bivši telohranitelj Roberta Čobana želeo je da ostane anoniman, jer kako kaže uplšen je za svoju bezbednost, a misli da javnost treba da bude upoznata sa prljavim radnjama porodice Čoban.

Prenosimo pismo u celosti:

“Nekoliko meseci radio sam kao telohranitelj supruge Roberta Čobana, vlasnika Color Pres Media Grup, Sandre Čoban i gadosti kojih sam se kod njih u kući nagledao verujem da nigde na Balkanu nema. Sandra je jedna bezobzirna žena, koja muža redovno vara sa članovima obezbeđenja, nekim mlađim momcima je to bilo zanimljivo, ali to je čist mobing. Kada “gospodarica” Sandra pozove na seks, ako je radnik odbije, skida mu se od plate. Njihov brak je samo formalan, idealan paravan i za nju i njega. Robert je nastran voli i muškarce i žene, ali izgleda da muškarce voli malo više. Često odlazi na egzotična putovanja sa svojim ljubavnikom koji je bivši visoko pozicionirani političar.

Sandra je u periodu kada sam ja bio zaposlen kod njih imala ljubavnu aferu sa jednim novosadskim kriminalcem i čitava stvar je jedva zataškana da ne procuri u javnost, jer su postali predmet medija i policijske istrage kada je ljubavniku Sandre Čoban podmetnuta bomba pod auto.

Ona ima seksualne odnose sa članovima obezbeđenja i to Robert zna, kada mu je sumnjivo da bi neko mogao da počne da iznosi informacije iz kuće, otpusti tog radnika uz prigodne pretnje. Telohranitelje dobro plaća, ali radnike u firmama nikako. Ponižava ih i za 14 hiljada dinara. Inače, malo ljudi zna da pored ove firme koja izdaje magazine Robert ima još jednu koja organizuje festivale. Veliki deo festivala u Srbiji i skoro sve u Novom Sadu organizuje tajkun Čoban sa državnim parama. Bog sveti zna koliko je para uzeo.

Kolega mi je pričao da su on i Sandra pravili trojke i da su to gledali članovi obezbeđenja. Grupni seks je uvek bio sa još jednim muškarcem, jer Čobana, Sandra ne možeda uzbudi više. Iskreno, mislim da njega ni Monika Beluči ne bi mogla da uzbudi, možda Bred Pit jedino.

Što se tiče njegovog ljubavnika političara, javnosti je od ranije poznat po gej aferama, a sada se manje-više povukao. On i Robert su u dugogodišnjoj kombinaciji, ali Robertu nije strano i da pozove neke klince i da ga oralno zadovolje u zamenu za novac.

Oni su nemoralni ljudi, a iskreno mislim i da je Čoban hrvatski špijun, jer smo i do nekoliko puta mesečno išli da nosimo neke papire i pruzimamo od nekih Hrvata.”

**Tekst ne odražava nužno stav redakcije, poslat u okviru rubrike “pošalji tekst”**


nacionalonline.rs