Kapetan Dragan: Dajte da ih hapsimo!


Govoreći o progonu Srba, Kapetan Dragan je naveo da ne postoji reciprocitet u počinjenim zločinima i procesima koji se vodi.

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan predložio je formiranje Kancelarije za pravnu pomoć Srbima kojima se sudi ili su osuđeni u Hrvatskoj.

Kapetan Dragan je istakao da zna kako je ljudima koji ispaštaju po hrvatskim zatvorima samo zato što su rođeni kao Srbi jer je i sam bio u takvoj situaciji.

– Mnogi od njih osuđeni su za kriminal, zločine koji se nisu ni dogodili. Znam jednog čoveka koji je na u zatvoru zbog pljačke banke koja se nikad nije dogodila – rekao je Kep.

On je istakao da bi pomoć države bila od velikog značaja ukoliko bi došlo do formiranja takve kancelarije.

– Danas osećam da imam državu iza sebe, nije kao pre. Zato je sada dobar trenutak i bilo bi izuzetno dobro da pomognemo Srbima, da imaju pravnu pomoć, da im neko dođe, da se zna da je nekom stalo do njih – kaže Kapetan Dragan.

Govoreći o progonu Srba, Kapetan Dragan je naveo da ne postoji reciprocitet u počinjenim zločinima i procesima koji se vodi.

– Svi procesi se vode protiv Srba. Progone se najveće žrtve rata, kako je to moguće?! Pogledajte šta se radi u Hrvatskoj i BiH i kako se još uvek vode procesi i hapse Srbi. U Srbiji su 90 odsto osuđenih za ratne zločine Srbi. Pa, dajte da hapsimo te tužioce! – zaključio je Kapetan Dragan.

PROČITAJTE JOŠ:

Zakazana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, Ana Brnabić saopštava sastav nove Vlade!

Nova vlast otkriva Milove batinaše koji su brutalno tukli goloruk narod!

Hrvatska planira da utrostruči prisustvo na Kosovu, šalje borbenu jedinicu

Izvor: Alo


nacionalonline.rs