KONTRAVERZNI NOVOSADSKI ČOBAN OBMANJUJE TURISTE

Printscreen


Kontroverzni novosadski Čoban Robert, nakon dugogodišnje ekploatacije skandala i prljavog veša kafanskih pevaljki i krajputaških makroa, doživeo je preko noći osvetljenje svojih duševnih vidika i volšebno počeo da se zanima za kulturnu baštinu, religiju, ikonopis, freskopis i digitalne pločice.

Dokon Čoban i jariće prska od pre dvadesetak dana. Nakon nekoliko nedelja Čobanovog plača za pločicama i koviljskim baroknim bravurama, poznati novosadski Čoban je krenuo u obilazak gradskih hramova, onako na svoju ruku, baš kao Čoban, kroz svoju najnoviju prevaru koja nosi naziv “Novi Sad za početnike.

Iako je redakciji Nacionala potvrđeno od zaposlenih u firmi Color Press, da zbog novonastale situacije sa virusom Covid 19 nikakva poseta hramovima nije planirana, Čoban je ipak obmanuo javnost i turiste i u svojoj ponudi naveo i te aktivnosti.

Današnji skupovi ispred novosadskih hramova i mitingovanje, ovog novog revnitelja i “čuvara kulturne baštine” plasiraju u prvu ligu antireligijskih i antikulturoloških barjaktara kojima je džep dubok koliko i rupa u glavi. Dugogodišnji kuplermajstor i mali od palube, opet se obrušio na Vladiku Bačkog, iako Irinej nije ni reagovao na provokacije novosadskog Čobana Roberta.

Ovo je dobar pokazatelj da Robijeva duševna promena ima svoju dinamiku i postupnost, te još nije savladao pojmove kao što su Crkvena opština, Eparhija, Ikonostas itd. Toplo mu preporučujemo da se drži digitalnih pločica, jer se tu pokazao kao pravi mali vrag i dokazao svoju odanost novim gazdama sa Nova S i N1 televizije.

Elem, agresivno ponašanje novosadskog Čobana u poslednjih nekoliko nedelja potvrđuje glasine iz kruga njegovih najbližih prijatelja i zaposlenih u firmi, da je finansijska situacija dosta loša, te da “gazda juri pare da spasi firmu”. Naime, svojom agilnošću i lukavošću iz tabora bivše vlasti, preko noći se upakovao u druge ´aljine i vešto zloupotrebljava gradske fondove rezervisane za promociju kulture i tradicije Srpske Atine izigravajući velikog organizatora manifestacije “Novi Sad-Evropska prestonice kulture” i šire i dalje do svake moguće “jade” i terevenke u Srbiji. Kako je virus napravio pustoš u svetu, tako je i u džepu Čobana Roberta, pa se mali ponovo prepakuje i dodvorava novim gazdama.

Novac koji dobija mora se opravdati kroz napad na Crkvu i to je jedini razlog Čobanovog najnovijeg medijskog eksponiranja, kao i ljutnja na pojedince iz gradske vlasti koji su odlučili da Bačkom Vladiki dodele novembarsku nagradu.

Kako god, izduvani novosadski Čoban, duševno osvetljen kamerama televizije Nova S, jos malo će se zanimati za sve gore navedeno, jer mu to nije prirodno stanje i primarno zanimanje. Zna on, a tako tvrde i njegovi radnici, da “se novac topi” kao što se i ranije topio. Vratiće se on vrlo brzo svom stadu, kuplerajima i prljavom vešu kojeg i sam nosi, odavno!

NACIONAL


nacionalonline.rs