ZA DIVLJENJE: Slaven Ristić je zaslužio sva odlikovanja, URADIO JE VELIKU STVAR


U svakoj utakmici, tuče se onaj najbolji, koji se ističe: lome se Stojkovići, sa dvije noge se uklizava Maradoni, čupa se Dejo… Rukovođeni tom logikom, neprijatelji Srpske udarili su na Slavena Ristića, sve vrijeme tvrdeći da gađaju loptu (iako ih lopta ni ne zanima) – besmisleni i prljavi napadi na njega, dakle, ne pokazuju da je on kriv, već naprotiv, da je ispravan i čestit.

Metežna vremena uvijek iznedre ljude koji su kao nekakvim proviđenjem pozvani da u važnim prilikama i događajima odigraju istorijsku ulogu. Takvu ulogu je imao Slaven Ristić u situaciji kada je Korona blokirala sve, napala iznenada i napravila haos, reagovao je smireno i organizovao akciju pod nazivom “Respiratori za Srpsku” u kojoj je prikupljeno skoro dva miliona maraka, a zatim uložio vlastiti novac i iskoristio svoje brojne poslovne kontakte i veze u svijetu i kupio Mobilnu bolnicu za mnogo manje novca od stvarne, tržišne cijene. A onda je uslijedilo ono što se nije desilo nikada i nigdje.

Providnim lažima, niskim i prljavim udarcima, nanišanili su dobrotvora Slavena Ristića, klevetajući ga i lažno optužujući ga da pokušava pronevjeriti novac kroz ovu akciju, prikrivajući istinu i pravi razlog, kao što rekoh, dobrotvor je i voli Srpsku. Tu kampanju pratilo je puno laži, naopakih teza, podmetačina i glupih pitanja, umjesto prostog “hvala”.

Dešavalo se da ljudi budu na stubu srama jer su ukrali državno, jer nisu mislili na opšte dobro ili su prosto zakasnili sa reakcijom. Dešavalo se da ih neko napada jer su ukrali, proneverili, nezakonito potrošili: ali nikada što su dali, uložili ili donirali. Sve do sada.

A napali su jednog od najboljih među nama, bez stida i srama. Iako čovjek velike finansijske moći sa prijateljima na važnim funkcijama, uticajan i poštovan gde god se pojavi, Slaven je ostao skroman čovjek iz Semberije koji je uvijek spreman da pomogne, često tajno da niko drugi ne zna, ali uvijek iskreno iz srca bez prikrivenih namjera.

On ne voli da se o njemu govori, on je stidljiv i vaspitan čovjek. Zato neću više o njemu, shvatili ste o kakvoj se veličini radi. Ne dozvolimo samo da napadi na njega i slične ostanu bez odgovora, jer se možemo odužiti barem na ovaj način, tako što ćemo braniti njihov lik i delo od onih kojih napadaju iz svojih udobnij fotelja koji nisu uradili ništa za ovaj narod.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVE INFORMACIJE O AMFILOHIJEVOM STANjU: Vladika se bori sa virusom, evo kako se oseća

HAPŠNJE U MODRIČI: Nakon upozorenja usledilo privođenje

POTPREDSEDNIK REPUBLIKE SRPSKE NAPAO SRBIJU I SRPSKU: Evo šta je rekao

Izvor: Nacionalonline.rs / Ćajić Željko


nacionalonline.rs