SKANDAL! Stefan Đurić Rasta uneo KOKAIN u zatvor, evo gde je deo SAKRIO!


Zatvorski stražari pronašli su kod repera Stefana Đurića Raste, koji je uhapšen 3. oktobra, kesicu kokaina, koju je sakrio u novčaniku!

Kako Kurir saznaje, reč je o maloj količini droge koju su stražari otkrili čim je doveden u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

Rasta se branio da koristi samo marihuanu:

– Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sa promoter i smatram da treba da se koristi kao lek. Nikada ranije kod sebe nisam posedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da je nabavim, a zbog situacije sa koronom sam želeo da se obezbedim , rekao je on navodeći tvrdnje da nikada nije koristio neku drugu drogu.

Određen mu pritvor

– Posle saslušanja u Višem tužilaštvu, sud mu je odredio pritvor do 30 dana i on je prebačen u CZ. Kao i kod svih pritvorenika koji se dovode, na prijemnom odeljenju urađen je detaljan pretres repera. Na zaprepašćenje zatvorskih stražara, kesica sa belim prahom otkrivena je u njegovom novčaniku.

Nartkotici u mašini

Reper je u tužilaštvu navodno kazao i da je policajcima pokazao gde skriva drogu. Manja količina mu je bila u donjem vešu, a veća veš u vaše-mašini. Međuti, policajcima tada nije rekao da kod sebe ima i kokain.

– Kada me policija uhapsila, sarađivao sam. Odveo sam ih u stan u kojem neprijavljeno boravim i pokazao im mesto gde se ova droga nalazi. Nabavio sam je početkom septembra, nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje. Radi svoje bezbednosti i bezbednoszi svoje porodice, ne želim da otkrijem od koga sam kupio drogu. Ne sećam se tačno koliko sam je platio, ali ilo je oko 2.000 evra.

Kokain koji je pronađen kod Raste poslat je na veštačenje.

– Nadležni sud i tužilaštvo. koji već vode istragu protiv njega zbog sumnje da he trgovao drogom, obavešteni su da je kod njega pronađena mala količina bele praškaste materije za koju se veruje da je kokain.

PROČITAJTE JOŠ:

OTIŠLA U AMERIKU I POČELA VREĐATI SVOJ NAROD: Sraman gest glumice, UVREDILA SRBE

RUSI SAOPŠTILI SRBIJI: Ruska vakcina protiv KORONAVIRUSA dostupna i Srbima

Na Kosovu se dogodio presedan, Grenel objavio: “Zahvalan sam predsedniku Vučiću”

Izvor: Republika.rs


nacionalonline.rs