OTIŠLA U AMERIKU I POČELA VREĐATI SVOJ NAROD: Sraman gest glumice, UVREDILA SRBE


Glumica Marija Karan koja već godinama živi na relaciji Amerika – Evropa, izazvala je bes domaće javnosti, nakon što je juče, prilikom gostovanja u jutarnjem programu Prve televizije, izjavila da “Srbi pre 10 godina nisu znali da koriste mejl”.

“Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni”, rekla je između ostalog glumica.

Ovakva, mnogi navode, skandalozna izjava, izazvala je gomilu negativnih reakcija na račun glumice i njene karijere.

Ona je, međutim, u jutarnjem programu pričala i o drugim stvarima.

Kako je rekla, želeći da pomogne našoj umetničkoj sceni i poveže je sa svetom, Marija Karan je osnovala ”Balkan prodžekts” kako bi podržala umetnike sa prostora nekadašnje Jugoslavije afirmišući njihov rad i promovišući umetničku scenu Balkana.

”U tu priču sam ušla kao kolekcionar, kao neko ko je ljubitelj umetnosti, kao neko ko poznaje tu scenu jako dobro i želela sam da vratim svom narodu, svom regionu, na način na koji mogu da pomognem i da tu scenu približim ostatku sveta i pomognem mladim umetnicima”, objasnila je Karan.

Ovaj projekat bavi se svim, od izložbi do edukacije umetnika, ističe ona, dodajući da ih usmerava i promoviše. Marija Karan je trenutno u Londonu i kaže da se raduje novim ulogama domaće kinematografije.

PROČITAJTE JOŠ:

RUSI SAOPŠTILI SRBIJI: Ruska vakcina protiv KORONAVIRUSA dostupna i Srbima

Na Kosovu se dogodio presedan, Grenel objavio: “Zahvalan sam predsedniku Vučiću”

VUK PROVOCIRA SLOBODNU CRNU GORU: Evo šta je rekao, SRAMNE REČI

Izvor: Nova.rs


nacionalonline.rs