SUROVA ISPOVEST: Prošla sam kroz pakao, O OVOME NISAM NIKOM PRIČALA


Josipa Karimović danas je jedna od najuspešnijih i najpopularnijih devojka na sajtu za odrasle Only fans na kome objavljuje svoje seksi fotografije i video snimke, a u eksluzivnoj ispovesti za naš sajt ova atraktivna vinkovčanka priča nam o najtežem periodu u svom životu.

-Mnogo ljudi zanima kako ja imam sada sve sto poželim, putujem, jednom riječi, uživam. Moj život nije oduvijek bio takav. Majka mi je pričala kako smo brat i ja kao djeca uvijek imali sve, razmazili su nas na takav način ali to je normalno za roditelje koji vole svoju djecu, pa se trude da im prvenstveno pruže ljubav a onda i materijalno koliko mogu. Jedan period moga života po mene je bio grozan iskreno – počinje nam priču atraktivna Josipa.

U pubertetu, kada je sazrevala i kada joj je bila najpotrebnija pomoć, Josipa je prolazila kroz težak period koga se i danas sa jezom priseća.

-Najosjetljivi period dok sam ulazila u pubertet, mojim roditeljima su se dogodile neke stvari u životu i nismo bas imali novca. Ja sam išla u srednju školu i putovala sam svako jutro, za školu sam dobila uvijek nešto sitno, tek toliko da ne budem gladna. Sjećam se jednog perioda svi su imali najnovije mobitele a ja sam neki stari telefon na preklapanje i osjećala sam se užasno, moji vršnjaci su se smijali i ja sam često išla kući plakajući zbog toga ali i još mnogo drugih stvari sto su izmišljali za mene. Iskreno, jedne traperice i jedne crne hlače sam nosila cijelu školsku godinu – otkriva nam Karimovićka.

Iza nje je taj period, sada zarađuje mnogo i uživa u tome, ali ne zaboravlja kako je bilo biti bez novca.

-S vremenom mojim roditeljima se stabilizovala finansijska situacija pa samim time sam i ja dobijala veći dzeparac, novu odjeću ali meni je oduvijek bila želja da ja imam svoj novac i nažalost nadoknadim sve sto nisam imala godinama. Sada imam, hvala Bogu i donekle sam srećna zbog toga ali isto tako mogu reći da me to ništa nije promjenilo i da nije sreća u novcu. Ne hvalim se niti ističem to ali ja koliko god mogu pomažem ljudima kojima je to najpotrebnije jer ponavljam, nažalost znam kako je to kada nemaš – zaključuje priču atraktivna vinkovčanka.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠTA OVO ZNAČI: Krivokapić pomenuo Vučića, čeka se odgovor

PAROVE POTRESA SMRTNI SLUČAJ! Svi u suzama kada su čuli UŽASNE VESTI

Abazović poslao važnu poruku Milu Đukanoviću! Da li će ovo promeniti situaciju u Crnoj Gori

Izvor: Nacionalonline.rs


nacionalonline.rs