ŠTA OVO ZNAČI: Krivokapić pomenuo Vučića, čeka se odgovor

Čovek koji je pobedio Mila: Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen


Mandatar nove vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Crnu Goru, ističući da Crna Gora želi dobre odnose sa svima u regionu, pre svega sa Srbijom.

On je rekao da prevashodno želi dobre odnose sa Srbijom, koji su “malo poremećeni”.

“Želim da pozovem gospodina Vučića da poseti Crnu Goru, da mi kao dvojica političara, iako ja nisam političar, ali se nalazim na takvoj funkciji, dođemo do saznanja šta smeta relaciji odnosa i da nađemo most koji će to prevazići”, rekao je Krivokapić za TV Prva.

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” je rekao da će na ključnim mjestima u budućoj Vladi biti eksperti, ali i političari.

Krivokapić je kazao da očekuje da Vlada bude formirana do 10. ili 11. novembra.

Osvrćući se na pitanje o budućim čelnim ljudima bezbednosnih službi, Krivokapić je kazao da taj resor treba da vode profesionalci.

“Došlo je vreme da taj sektor treba da brine samo o bezbednosti Crne Gore i njenih građana, da to bude kompetentan profesionalac koji ne razmišlja partijski i ne služi jednom čoveku”, naveo je Krivokapić.

Nemoguće je u našem ambijentu da Vlada bude potpuno ekspertska, ali političari koji uđu u Vladu moraće da pokažu stručnost u resorima koje vode, napisao je na svom Tviter profilu, mandatar nove vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, a prenose “Vijesti”.

PROČITAJTE JOŠ:

Abazović poslao važnu poruku Milu Đukanoviću! Da li će ovo promeniti situaciju u Crnoj Gori

HRVATSKI SVETSKI KONGRES TUŽIO DANU BUDISAVLjEVIĆ: Tvrde da su ustaše spasavale kozaračku decu

UBICA MOJE MARIJE JE BIO POZNATI SILOVATELJ, A JA TO NISAM ZNAO! Jovanović o registru pedofila

Izvor: Vijesti / N1


nacionalonline.rs