KRALJICA LOPOVLUKA: Mira mora da leti iz Pošte!

alt="logo pošte, ćirilicom ispisan"

Naš portal nedeljama unazad otkrivao je afere Mire Petrović, najkorumpiranijeg direktora u istoriji Pošte koja je maksimalno unazadila to preduzeće u sprezi sa svojim saradnicima. Međutim, nova saznanja bacaju u drugi plan niz afera koji joj sa pravom daju epitet “kraljice lopovluka”!

Petrovićeva je uništila i otuđila gotovo sva odmarališta pošte, ali je to ne sprečava da njena deca i deca Krkobabića koriste eksluzivno 6 luksuznih apartmana odmarališta na Zlatiboru, bez bilo kakve nadoknade i bez prava da im bilo ko drugi priđe.

Da Poštu koristi kao privatnu svojinu, dokazuje činjenica i da je Snežana Marković, predsednica sindikata, godinama bespravno živi u luksuznom stanu u vlasništvu Pošte – ovo je registrovao i DRI koji je 2013. dao izričit nalog da se iseli, ali po njemu nije postupano već čitavih sedam godina. Markovićeva je zbog ovoga bezgranično lojalna Petrovićevoj.

Čovek od poverenja Mire Petrović svakako je i Nikola Živković, koji nominalno obavlja funkciju predsednika komisije za javne nabavke u toj firmi. On je zapravo zadužen, kako kaže naš insajder, da dogovora nameštene tendere za 20 posto procenta korupcije (“nadoknade”) i na taj način je budžet države, a za interese Mire Petrović i družine oštetio za milione dinara!

Da sve ovo nije neprimećeno, pokazuje da su operativci SPBOK-a već bili u poseti Miri Petrović zbog skandaloznog tendera o obezbeđenju, o kome će biti više reči sutra.

Lisice zveckaju, ali je pre toga neophodna smena jer je jednu od najperspektivnijih firmi i monopolistu uništila u svakom smislu i pogledu!

PROČITAJTE JOŠ:


nacionalonline.rs