EKSKLUZIVNO: SVAĐA U NIKŠIĆKOM ODBORU DPS-a!

alt="Ulaz u DPS u Nikšiću"

Kako naš portal saznaje iz izvora bliskih DPS-u, u opštinskom odboru ove stranke u Nikšiću došlo je do žestoke svađe predsjednika opštinskog odbora Ivana Mitrovića i sekretara IO DPS Rajka Đurića.

Svađa je kako saznajemo izbila nakon ankete koja rađena po nalogu Dps-a , a čiji rezultati su porazno djelovali na Mitrovića. Zbog toga je on optužio Đurića da je kao predsjednik IO direktan krivac za loš terenski rad, te za prelazak birača da li u opoziciju ili pak u apstinenciju.

Ivan Mitrović

Mitrović je Đuriću zamjerio da ga više zanima vođenje njegovog restorana nego sama kampanja, na šta je Đurić, kako kaže naš izvor, odgovorio da bi Mitrović više trebao pažnje da posveti radu na biračkim odborima, jer ni ljudi koji su ranije pokrivali ta mjesta na izborima nisu više sigurni.

Rajko Đurić

Svađa je potom esklairala i sa verbalnog je umalo došlo do fizičkog sukoba, koji su spriječili prisutni članovi ove stranke. Kakav je bio intenzitet svađe najbolje govori rečenica koju je Mitrović uputio Đuriću a koja glasi ”Da nešto valjaš porastao bi još makar 20 centimetara!”.

Nakon ove rečenice Đurić je bijesno napustio prostorije Dps-a, i već dva dana u iste ne dolazi.

Nacional


nacionalonline.rs