(FOTO/VIDEO) Srbofobija u CG u punom zamahu: U Kolašinu dukljanski fanatici i muslimanskih ekstremisti zapalili trobojku!


Dvojica kolašinaca su  u nedelju okačili trobojku na ulaz u svoj grad na Babljoj gredi, na ulasku u Kolašin, imena ovih časnih branioca naših svetinja su Miljan Bulatović i Dražen Ćirović. Preksinoć u toku noći je zastava skinuta i  a policija je privodila Dražena i Miljana zbog kačenja zastave. Oni su u policiji saslušavani više sati.

DUA LIPA pokušala da se “opere” posle sramnog posta, KARLEUŠA još brutalnija, evo šta joj je sada odgovorila!

Zastavu su skinuli aktivisti DPS-a među kojima su bili i članovi porodice Toković, jedne od malobrojnih muslimanskih porodica u KL a jedan od organizatora je bio Goran Vlahović, sin bivšeg načelnika policije u Kolašinu Zorana Vlahovića, poznatijeg kao Brko.

Vlahović i Tokovići, urlici oduševljenja prilikom paljenja zastave

Goran koji je skidao zastavu je bio i jedan od momaka koji su u Budvi bili u privatnom obezbeđenju ispred Opštine. Preksinoć je u KL održan i protest zbog skidanja zastave, i policija je zvala nekoliko učesnika protesta na informativni razgovor. Na snimku se čuje kako psuju zastavu i govore da joj je mesto na zemlji, a kasnije je i zapaljena.

LUKAŠENKO I PUTIN U SUKOBU: Belorusija se okreće Americi, optužuje Ruse za destabilizaciju

Svakako umjesto da privede Vlahovića i Tokoviće koji su prekršili zakon o državnim simbolima (član 28) paleći trobojku koja je istorijska zastava Crne Gore, policajci su po već uhodanoj matrici priveli Srbe.

Takođe, Vlahović i Tokovići su izazvali opštu opasnost paljenjem zastave, jer svi znamo da je u julu na snazi požara sezona, pa su samim tim doveli u opasnost građane Kolašin. Ali očigledno je da uprkos svemu policijska hunta Mila Đukanovića to ne vidi, i da srbofobija ne jenjava u Crnoj Gori.

METEOROLOZI NAJAVLJUJU VELIKO NEVREME: “Udari vetra će dostizati brzinu i do 155 kilometara na čas”

Zapisnik o hapšenju i isleđivanju Dražena Ćirovića

NACIONAL/ Spasoje Tomić, urednik portala nacionalonline.rs za Crnu Goru.


19 thoughts on “(FOTO/VIDEO) Srbofobija u CG u punom zamahu: U Kolašinu dukljanski fanatici i muslimanskih ekstremisti zapalili trobojku!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

nacionalonline.rs