Otac Tadej predvideo strahotu: U Crnoj Gori izbiće građanski rat, podići će se i Albanci, a Srbi će imati veliku ulogu

Otac Tadej, Foto: Youtube printscreen


Stradanja će biti velika, ali konačna pobeda ipak na strani Srba iz Crne Gore.

Starac Tadej Vitovnički ostavio je za sobom mnoga proročanstva o Srbima, o Crnoj Gori, o Kosovu, o Bosni i Hercegovini, o mnogim ljudima i događajima koji će se uskoro zbiti.

Ako je postojao neki “balkanski Nostradamus”, osoba koja je jako dobro mogla da predvidi dešavanja na ovim prostorima u budućnosti, onda je to bio baš otac Tadej. Tadej Vitovnički je “video” sve strahote na Balkanu mnogo pre drugih, a za ovih nekoliko poslednjih godina, takođe je imao šta da kaže. Evo šta je rekao o odnosima Srbije i Crne Gore.

Preporučujemo još:

Vojska Crne Gore otkazala poslušnost Milu, stala na stranu naroda, i sada, brani svetinje

Rama priznao da želi podelu Kosova?

Govorio je da će Crna Gora da se otcepi i postane nezavisna. Takođe je govorio da će udar na srpski jezik biti silan u Crnoj Gori i da će bezbožna vlast udariti i na Srpsku Crkvu.

Neki građani koji su navodno imali direktan susret sa ocem Tadejom kažu da im je rekao da će u Crnoj Gori u jednom trenutku početi građanski rat, a na kraju i rat sa Albancima. Jednom čoveku iz Nikšića koji je stalno išao kod starca Tadeja rekao je da ne kupuje stan u Nikšiću jer još nije pravo vreme, i da Crna Gora uskoro postaje nezavisna te da će za Srbe biti veoma teško.

Pošteni radnici na Štrandu vratili dokumenta Novosađanki

Ipak, opet je rekao da će Srbi na kraju, posle velikih stradanja pobediti, ali da će cena pobede biti veoma velika. Najveći udar biće na SPC u Crnoj Gori i Mitropoliju na Cetinju. Na kraju, kako je govorio starac Tadej, Crnu Goru će miriti ljudi iz Srbije, i ona će na kraju ponovo ući u sastav jedinstvene srpske države.

Četiri mere protiv korone stupile su na snagu, ovo su nova pravila

Čak je govorio da će i mošti Svetog Vasilija Ostroškog jedno vreme morati da budu prebačene iz Ostroga na sigurnije mesto. Toliko će biti teško u jednom trenutku.

Najopasniji i najžešći udarac ipak će na kraju doći od Albanaca koji će napasti Crnu Goru. Stradanja će biti velika, ali konačna pobeda ipak na strani Srba iz Crne Gore.

NA DANAŠNJI DAN I RĐA POSTAJE ZLATO! Danas pogledajte u nebo i zaželite oprost od Boga, a evo zašto

Starac Tadej nije govorio vremenski potpuno precizno, ali dovoljno precizno jeste govorio. Naime, on je govorio da će Crna Gora na referendumu da se odcepi od Srbije i postane nezavisna, i to uskoro. I pogodio je. On se upokojio 2004, a 2006. Crna Gora je postala nezavisna.

PITON U KARANTINU Momci iz azila bili šokirani, kako se izboriti sa ljubimcem od pet i po metara? (FOTO)

Izvor: Alo


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

nacionalonline.rs